Alucra İlçe Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 03/10/2018

Adsız.png
kaymak.png
 Kaymakamımız Sayın Hulusi TEKE yeni açılan Alucra Devlet Hastanesinde beraberindeki heyet ile ziyarette bulundu.
     İnşaatına 16.03.2015 tarihinde başlanan yeni Alucra Devlet Hastanesi 10.06.2018 tarihi itibariyle vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Kaymakam Sayın Hulusi TEKE beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Hikmet İLHAN, İlçe Emniyet Müdür v. Birkan ERDEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih EŞGÜNOĞLU ile hastanenin bölümlerini gezdiler. Yapılan ziyaretine Başhekim Op.Dr. Eyüp Gökhan TURMUŞ ve Hastane Müdürü İlyas AYDOĞAN eşlik ettiler. Kaymakamımız Sayın Hulusi TEKE ‘’ Vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği Modern Hastanemiz hizmete açıldı. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve yerinde hizmet vermek için yapılan yeni hastanemizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hastane personelimize ve tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun'' dedi.